NINANNELIOT.FI | Onko joku näistä asunnoista sinun? Huikean upea omakotitalo, valoisa kaksio, hurmaava omakotitalo, luxusta meren äärellä ... Katso lisää!
Löydätkö etsimäsi asunnon? Jos et kerro minulle millaista asuntoa etsit - minä etsin asunnon puolestasi. Tai jos olet aikeissa laittaa asunnon myyntiin pyydä minut ilmaiselle arviokäynnille. Suunnitellaan myynti ja markkinointi yhdessä. Olen varma, että Sinunkin asuntosi löytää arvoisensa ostajan!
omakotitalo, kaksio, kolmio
17749
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17749,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Myynnissä olevat kohteet

Päivitämme kohteita sivustolle.
KAIKKI myytävät kohteemme löydät Etuovi.com ja Oikotie.fi

Akatemiantie-Kauniainen

Huikean upea omakotitalo Kauniaisissa! Ylellinen kokonaisuus 285,0 m²

Doventus Oy:n suunnittelemassa kivitalossa on mietitty ulkonäön lisäksi myös asumisen käytännöllisyyttä. Luksusmaista, samaan aikaan kuitenkin kodikasta, käytännöllistä, laadukasta ja persoonallista asumista Kauniaisten parhaimmalla paikalla, lukuisten harrastemahdollisuuksien läheisyydessä. Materiaaleissa tai työn laadussa ei ole pihistelty.Talo, jonka rinnalla moni muu kalpenee!

Kahden omakotitalon rakennuspaikka Helsingin Marjaniemessä! Tontin pinta-ala 1 220 m²

Loistavalla paikalla Marjaniemessä kahden omakotitalon rakennuspaikka! Tontilla on tällä hetkellä vuonna 1970 rakennettu kaksitasoinen tiiliverhoiltu n. 334 m2 rakennus, joka on purkukuntoinen kosteus ym. vaurioiden vuoksi. Ostaja vastaa purkukustannuksista. Tontilla on rehevöitynyttä kasvillisuutta, kauniita puita, pensaita ja istutuksia.
Kulmatontti, Puolaharjun ja Kallenrinteen kulmauksessa, sijaitsee rauhallisella paikalla kauniiden omakotitalojen ympäröimänä.

Puolaharju-tontti

Katso kaikki myytävät kohteet:

 oikotie  ETUOVI