NINANNELIOT.FI | Jokainen tarvitsee kumppanin johon voi luottaa niin myös asuntokaupoissa
Nina Kantele Ninan Neliöt Oy:n perustaja ja omistaja. Ninalla on yli 25 vuoden kokemus kiinteistönvälittäjänä. Huikea ura, saavutukset ja mittava kokemus arvoasuntojen myynnistä ja markkinoinnista. Ninalle Jokaisen allekirjoitetun sopimuksen teko on kunnia-asia ja hän tekee työn huolella, rehellisesti ostajaa ja myyjää kunnioittaen.
kiinteistönvälittäjä
17756
page-template-default,page,page-id-17756,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Jokainen tarvitsee kumppanin johon voi luottaa

Nina Kantele Ninan Neliöt Oy:n perustaja ja omistaja

Urani alkoi noin 25 vuotta sitten Töölön Huoneistokeskuksessa, jossa toimin 12 vuotta kiinteistönittäjänä. Tänä aikana suoritin myös LKV-pätevyyden ja osallistuin Huoneistokeskus Oy:n kattavaan, hyvämaineiseen koulutukseen. Aikaisempi kokemukseni kansainvälisenä vaatealan yrittäjänä ja yrittäjä perheen lapsena, antoivat minulle hyvät eväät menestyä uudella, niin kiehtovalla alalla asuntojen parissa. Töölön, Kampin, Kruununhaan, Katajanokan, Punavuoren, Ullanlinnan, Kaivopuiston ja Lauttasaaren talot tulivat todella tutuiksi vuosien aikana. Urani nousi lennokkaaseen vauhtiin jo ensimmäisinä kuukausina ja pian olinkin jo kärkipään välittäjiä, en vaan omassa toimistossa, vaan maan laajuisesti.

 

12 vuoden jälkeen siirryin toiseen välitysketjuun, Kiinteistömaailmaan. Helsingin ydinkeskustassa Bulevardilla tunsin olevani keskustan sykkeessä ja vauhtia myös riitti. Sain paljon kokemusta arvoasuntojen myynnistä ja markkinoinnista ja yhteistyökumppanikseni maan johtavia rakennusliikkeitä ja niiden kautta kokemusta uudiskohteiden myynnistä.

 

25 vuoden uraan mahtuu myös pienempiä välitysliikkeitä kuten SKV ja West-House LKV. SKV:ssa pääsin alusta asti mukaan perustamaan uutta toimistoa ja West-House LKV:n vuosina sain kokemusta enemmän myös Espoon alueesta, jossa itsekin olen asunut jo viimeiset 6 vuotta Tapiolassa.

 

Viimeiset 7,5 vuotta olen ollut Remax ketjun välittäjänä ns. fransicing pohjalla oman yritykseni kautta Ullanlinnassa, Kaartinkaupungissa sekä ydinkeskustassa. Mukavat työkaverit, kehittyvä yritys ja nuorekas meininki pitivät virkeänä. Työn tekeminen oli mielekkäämpää oman yritykseni Ninan Neliöt Oy LKV kautta.

 

Hulppeat saavutukset vuosien aikana toivat luottamusta omaan tekemiseen. Vuoden tulokas palkinto, paras välittäjä suomessa 2.sija ja sokerina pohjalla Hall of Fame palkinto muutamia mainitakseni vuosien aikana antoivat uskoa tulevaan.

 

Ajatukset 100% itsenäisestä työntekemisestä alkoi 2018 kesällä muhia mielessäni. Päätös syntyi muutamassa päivässä, kuten vilkkaaseen luonteeseeni kuuluu ja nyt olen valitsemallani uudella tiellä. Ajatukseni on, että voin entistä tehokkaammin ja joustavammin palvella asiakkaitani yksilöllisesti ketjuista saamillani opeilla.

 

Välitystyö on muuttunut vuosien varrella, asiakkaat haluavat vain myydä asuntonsa parhaaseen mahdolliseen hintaan luotettavasti ja sopivalla aikataululla. Parhaiten sen tekee välittäjä, jolla on henkilökohtainen tieto niin asunnosta, taloyhtiöstä kuin asiakkaastakin. Suuren myyntijoukon myyntipanostus ei ole enää ole se ykköskriteeri sillä myynti on siirtynyt niin voimakkaasti nettiin ja sosiaalisiin medioihin. Ostajakunnan tavoittaa muutamalla klikkauksella mikäli myynti-ilmoitus on tehty oikein ja se herättää luottamusta. Arvostetun välittäjän myynti-ilmoitukseen suhtaudutaan aina vakavammin kuin esimerkiksi itse myyjien ilmoituksiin. Ostaja voi yhtä hyvin tulla mistä maasta tahansa eikä yksittäisen välittäjän asiakasrekisteri enää riitä. Maailma muuttuu – välittäjän on muututtava sen mukana.

 

Uskon, että kokemukseni, uskolliset asiakaani vuosien takaa, saamani hyvät palautteet, alati roihuava rakkaus työhöni ja ennen kaikkea rehti ja luotettava asenteeni, vievät minua vielä korkealle itsenäisenäkin välittäjänä. Jokaisen allekirjoitetun sopimuksen teko on minulle kunnia-asia ja pyrin aina tekemään työni huolella, rehellisesti ostajaa ja myyjää kunnioittaen. Olen nopea liikkeissäni. Pidän hyvin yhteyttä asiakkaisiini ja sen minkä lupaan pidän. Jos teen virheitä, otan niistä opikseni enkä loukkaannu huonostakaan kritiikistä. Kukaan ei viihdy samassa työssään yli 25 vuotta ellei ole siihen hulluna – minä olen!

Ninan Neliöt Oy

Nina Kantele
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

nina@ninanneliot.fi
+358 40 838 3002

Nina Kantele
Nina Kantele