NINANNELIOT.FI | Ninanneliöiden referenssikohteet eli myydyt kohteet
Ninanneliöiden referenssikohteet eli myydyt kohteet. Katso MYYTÄVIÄ kohteita Ninannelio.fi Etuovesta tai Oikotiestä.
myydyt kohteet
18069
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18069,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Myydyt kohteet

Alla olevat kohteet ovat esimerkkejä välityksessäni olleista myydyistä asunnoista, siitä asti kun siirryin francising-ketjuvälittäjästä itsenäiseksi välittäjäksi 1.9.2018 alkaen.

Kaupinkalliontie-MYYTY--Espoo-17

Ihastuttava kaksio 61,5 m² kehittyvässä Tapiolassa Espoossa

Westpron, vuonna 2013 rakentamassa yhtiössä on tyylikäs julkisivu ja aistikkaat valoisat huoneistot. Koko asunnon levyinen tilava lasitettu parveke metsä näkymin, leveät lautaparketit sekä asuntoon kuuluva ilmastointi, tuovat asumiseen luxusta. Asunnossa on lisäksi vesikiertoinen lattialämmitys. Asuntoon on rakennusvaiheessa liitetty langaton hälytysjärjestelmä sekä luonnollisesti myös datakaapelointi.

Luxusta meren äärellä! Merenpäällisessä kolmiossa 85,5 m² huippuluokan asumismukavuudet

Asunto Oy Helsingin Jaakari on viimeinen Merenkulkijanrannan kortteliin rakennettu merenpäällinen kiinteistö. Huoneistosta on kauniit meri- ja pihanäkymät. Asumisen mukavuudet ovat huippuluokkaa! Vattuniemen rannan asuinkortteli on suunniteltu luonnonrauhaa, merta, rantoja ja lenkkeilyä arvostaville asukkaille, joille laatu ja persoonallisuus ratkaisee.

Lauttasaari-myyty
Lauttasaari-Purjeentekijänkuja

Merenkulkijanrannan upeissa maisemissa 108 m². Upea kokonaisuus mitä ihanimmalla paikalla!

Hulppean suuri olohuone, jossa kauniit pilarit ja vaaleat lautaparketit. Tyylikkäässä avokeittiössä Puustellin kalusteet sekä iso saareke. Tummanruskean ja valkoiset sävyiset kalusteet yhdessä, luovat hauskan kontrastin. Ruokailutila ikkunan edessä jakaa keittiön hyvin olohuoneesta. Koko huoneistonlevyisen lasitetun terassin voi mainiosti kalustaa lähes ympärivuotiseen käyttöön. Meri, maisemat, ulkoilualueet ja luonnonläheisyys ovat ainutlaatuiset.